گروسی: وضعیت نیروگاه اتمی زاپوریژیا رو به وخامت است

يکشنبه 28 مرداد 1403
19:12
گروسی: وضعیت نیروگاه اتمی زاپوریژیا رو به وخامت است
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنانی نسبت به امنیت نیروگاه اتمی زاپوریژیا ابراز نگرانی کرد و گفت که وضعیت این نیروگاه رو به وخامت است.

العالم - اروپا

به گزارش یورونیوز، به گفته آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) وضعیت ایمنی در نیروگاه زاپوریژیا بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا رو به وخامت است.

روز شنبه، یک هواپیمای بدون سرنشین به جاده نزدیک این نیروگاه برخورد کرد و مدت کوتاهی بعد از آن، دولت روسیه، اوکراین را به دست داشتن در این حمله متهم کرد.

نیروگاه زاپوریژیا از زمان شروع درگیری بارها مورد حملات مختلف قرار گرفته است و هر دو طرف یکدیگر را به انجام آن متهم کرده اند.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس روسیه تایید کرد که کارشناسان این آژانس در محل از انفجار مطلع شده و بلافاصله از منطقه بازدید کرده‌اند.

وی در سخنانی نسبت به امنیت و خطرات هسته‌ای نیروگاه اظهار نگرانی کرد.

گروسی گفت: «من به شدت نگران هستم و درخواست خود را برای حداکثر خویشتن داری از همه طرف و برای رعایت دقیق پنج اصل مشخص تعیین شده برای حفاظت از نیروگاه تکرار می‌کنم.»

به گزارش ایرنا، بنا بر گزارش‌های منتشر شده، محل برخورد بسیار نزدیک هواپیمای بدون سرنشین اوکراین به حوضچه های آب خنک کننده بوده و تنها ۱۰۰ متر از خط برق دنیپروسکا فاصله دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم