دیدار رئیس‌جمهور مصر با وزیر خارجه آمریکا

سه شنبه 30 مرداد 1403
16:22
دیدار رئیس‌جمهور مصر با وزیر خارجه آمریکا رئیس جمهور مصر و وزیر امور خارجه آمریکا با یکدیگر دیدار کردند و موضوعات مرتبط با جنگ غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

العالم - مصر

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، امروز سه‌شنبه، ۳۰ مرداد، در ادامه تور منطقه‌ای خود وارد مصر شد و با مقام‌های این کشور دیدار و رایزنی کرد.

«عبد الفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر در جریان دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: زمان پایان دادن به جنگ فعلی، پایبندی به عقل و خرد و در پیش گرفتن زبان صلح و دیپلماسی فرا رسیده است.

السیسی نسبت به گسترش منطقه‌ای دامنه درگیری و جنگ هشدار داد و گفت که تصور پیامدهای چنین جنگی دشوار خواهد بود.

رئیس جمهوری مصر همچنین اظهار داشت: جلوگیری از ریخته شدن خون انسان‌ها باید محرک اصلی همه طرف‌ها و آتش‌بس در غزه نیز باید سرآغازی برای به رسمیت شناختن گسترده‌تر بین‌المللی دولت فلسطین و اجرای راه‌حل دو دولتی باشد.

۲ طرف همچنین در جریان این دیدار روابط میان آمریکا و مصر، تحولات منطقه و جنگ غزه را مورد بررسی قرار دادند.

السیسی و بلینکن همچنین درباره تلاش‌های مصر، آمریکا و قطر به عنوان میانجیگران دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس گفت‌وگو کردند.

وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه برای دیدار و گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، اسحاق هرتزوگ، رئیس و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، وارد تل آویو شد.

بلینکن روز دوشنبه پس از دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی صبح امروز وارد شهر العلمین مصر شد.

وی همچنین قرار است که پس از دیدار با مقامات مصر راهی دوحه، پایتخت قطر شود و با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر این کشور دیدار و رایزنی کند.

0% ...

آخرین اخبار

اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است