لاپید: دولت اسرائیل در مسیر فروپاشی قرار دارد

جمعه 2 شهريور 1403
01:33
 
لاپید: دولت اسرائیل در مسیر فروپاشی قرار دارد
«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در اعترافی تلخ اذعان کرد که دولت اسرائیل بار دیگر در مسیری پیش می رود که امنیت داخلی اسرائیل دچار فروپاشی می شود.

العالم-فلسطین اشغالی

لاپید افزود: پیام رئیس شاباک ( نام سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل) درخصوص حمله به یهودی ها در کرانه باختری آخرین هشدار درباره فاجعه آینده است.

مسؤول پیشین دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» دیروز چهارشنبه (۳۱ مردادماه) به سران تل آویو درباره تشدید حملات به شهرک نشینان صهیونیست‌ در کرانه باختری رود اردن و تکرار حادثه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در این منطقه هشدار داد.

«یوسی امروسی» مسئول سابق شاباک با اشاره به آمار افزایش چشمگیر عملیات مبارزان فلسطینی علیه صهیونیست ها در کرانه باختری از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با وجود ۶۰ مورد یورش نظامیان این رژیم به مناطق مختلف کرانه باختری برای مقابله با این مبارزان و نیز بازداشت بیش از چهار هزار و چهارصد شهروند فلسطینی گفت: در واقع این آمار و ارقام جنون آمیز است زیرا حملات بزرگی را با استفاده از بمب، تیراندازی و سلاح سرد شامل می شود که مرگ آفرین است. کرانه باختری مدتهاست که شعله ور شده است و از زمان شروع جنگ علیه نوار غزه به شکل قابل ملاحظه ای بر شدت آن افزوده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم