شیاطین استعمار نمی توانند در مقابل زائران کربلا ایستادگی کنند/ فلسطین در قلب ملت‌ها جای دارد

شنبه 3 شهريور 1403
11:18
یک محقق اسلامی گفت: هیچ نیروی اشغالگر و شیطانی نمی‌تواند در مقابل مردم آزاده و زائران کربلا، ایستادگی کند.

العالم - فلسطین اشغالی

شیخ علی الخزاعی محقق دانشگاهی و اسلامی در گفتگوی اختصاصی با العالم اظهارداشت: « شیاطین اشغالگری و استعمار، در مقابل مردم آزاده و سرافرازی که در یک مکان و زمان، زیر یک پوشش و با یک شعار محوری و راهبردی به زیارت امام حسین (ع) در کربلای مقدس می‌شتابند، هیچگاه نمی‌تواند ایستادگی کند.»

وی افزود: پیام امام حسین (ع) به مردم جهان این است که زیر بار ظلم نروند. «هر کس حاکمی ظالم را ببیند که حرام خدا را حلال می‌کند، عهد خدا و سنت رسول خدا (ص) را زیر پا می‌گذارد، با بندگان خدا با گناه و تجاوزگری رفتار می‌کند، اما با گفتار و عمل در صدد تغییر رفتار ظالم نباشد، خداوند او را با آن حاکم ظالم محشور می‌کند.»

وی تاکید کرد که استعمارگران و اشغالگرانی که روی ناسیونالیسم و ​​فرقه‌گرایی حساب می‌کردند، همگی سقوط کردند و شکست خوردند. فلسطین در قلب همه به‌ویژه شیعیان جای دارد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد