مذاکرات آتش بس در غزه؛

هیاتی از حماس امروز به قاهره می‌رود

شنبه 3 شهريور 1403
11:09
هیاتی از حماس امروز به قاهره می‌رود منابع خبری گزارش دادند که هیاتی از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز شنبه به قاهره می‌رود.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه الجزیره به نقل از منابع خود اعلام کرد که هیاتی از جنبش حماس امروز (شنبه) عازم قاهره پایتخت مصر خواهد شد.

اخیرا نیز یک منبع آگاه مصری در گفت وگو با تلویزیون «العربی»، اعلام کرده بود که گفت وگوهای فشرده‌ای در قاهره برای آغاز دور جدید مذاکرات درباره برقراری آتش بس در باریکه غزه در جریان است.

وی گفت: این گفت وگوها با حضور روسای دستگاه‌های امنیتی مصر، قطر، آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال انجام است.

این منبع مصری اضافه کرد: واشنگتن و میانجی‌ها در حال بررسی پیشنهادها برای کاهش اختلاف‌ها میان حماس و رژیم صهیونیستی و سازوکارهای اجرایی آتش بس هستند.

وی با بیان اینکه دور جدید مذاکرات به احتمال زیاد روز یکشنبه در قاهره آغاز شود، افزود: این دور از مذاکرات بسیار مهم و سرنوشت ساز است.

در همین حال، سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: «ویلیام برنز» مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در قاهره پایتخت مصر به سر می‌برد و مذاکرات آتش بس درباره غزه سازنده بوده است.

«جان کربی» روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران در مورد مذاکرات آتش بس غزه، گفت: مذاکره کنندگان پنجشنبه شب در قاهره گفت وگوهای سازنده‌ای داشتند و این گفت وگوها امروز ادامه خواهد داشت.

سخنگوی دولت بایدن افزود: ویلیام برنز امروز در قاهره است تا به این مذاکرات بپیوندد، بنابراین روند مذاکرات در واقع رو به جلو است. ما نیاز به مشارکت هر دو طرف داریم و اکنون مشارکت همه در این گفت وگوها مهم است.

کربی ادامه داد: نشانه‌های اولیه در قاهره این است که بحث‌ها سازنده بوده است، اما در طول آخر هفته گفت وگوهای بیشتری وجود دارد. همانطور که گفتم، برنز، برنت مک گورک (مشاور بایدن در امور خاورمیانه) در قاهره هستند و بنابراین ما با آنها در تماس خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، نشست قبلی آتش بس در غزه و تبادل اسرا روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ و ۱۶ اوت ۲۰۲۴ در دوحه قطر با حضور آمریکا، مصر، قطر و رژیم اسرائیل برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود