حماس: شروط نتانیاهو را در مذاکرات آتش بس نمی پذیریم

يکشنبه 4 شهريور 1403
18:01
حماس: شروط نتانیاهو را در مذاکرات آتش بس نمی پذیریم نماینده جنبش حماس در لبنان در اظهاراتی درباره مذاکرات جاری بر سر دستیابی به توافق آتش‌بس در باریکه غزه و تبادل اسرا تاکید کرد که این جنبش به شروط خود پایبند است و شروط نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را نخواهد پذیرفت.

العالم - فلسطین اشغالی

«احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در لبنان در گفت‌وگویی اظهار کرد: دشمن صهیونیست و آمریکایی‌ها با مذاکره تلاش می‌کنند آنچه را که در میدان به دست نیامده است، به دست بیاورند.

وی تاکید کرد: ما نمی‌توانیم شروط نتانیاهو را که در جریان مذاکرات دوحه تکرار شد، بپذیریم. گفت‌وگوها در دوحه درباره شروط نتانیاهو بود و متأسفانه آمریکا درصدد آن بود که نشان دهد پیشرفتی وجود دارد.

عبدالهادی در این باره ادامه داد: ما می‌خواهیم مطمئن شویم که آیا مذاکرات به تجاوز پایان می‌دهد یا فریب خاصی وجود دارد. بنابراین به شروط خود پایبند هستیم.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به عملیات حزب‌الله در پاسخ به ترور «فواد شکر» فرمانده جهادی ارشد این جنبش پرداخت و در این باره تصریح کرد: پاسخ امروز تأیید می‌کند که جبهه‌های پشتیبانی از غزه همچنان ادامه دارد و تا زمانی که تجاوز به نوار غزه ادامه دارد، همه احتمالات مطرح است.

این مقام حماس ادامه داد: این پاسخ تأیید کرد که پاسخ مقاومت ناگزیر در راه است و در این باره تنها موضوع زمان‌بندی مطرح بود. این پاسخ ثابت کرد که حزب‌الله فریب آمریکا در زمینه سرد کردن جبهه‌ها با مذاکرات را نخورده است.

وی در ادامه تاکید کرد: این پاسخ همچنین در چارچوب حمایت از مقاومت فلسطین در نوار غزه است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که حزب‌الله لبنان صبح امروز اعلام کرد مرحله نخست پاسخ به ترور «فواد شکر» فرمانده جهادی خود را به پایان رساند.

در این مرحله از پاسخ، خبرنگار العالم به نقل از ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی گزارش داد: در پی شلیک 320 موشک از سوی حزب‌الله، 13 مقر نظامیان اسرائیلی مورد اصابت قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند