پشت پرده انتشار خبر کذب در مورد لو رفتن عملیات اخیر حزب الله

چهارشنبه 7 شهريور 1403
13:45
پشت پرده انتشار خبر کذب در مورد لو رفتن عملیات اخیر حزب الله هدف رژیم صهیونیستی از انتشار اخبار کذب در مورد لو رفتن عملیات انتقامی اربعین حزب الله لبنان پوشاندن ضعف دستگاه های امنیتی آن بوده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، عامل موفقیت عملیات اخیر حزب الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی، استفاده از اصل غافلگیری تاکتیکی بود.

بر این اساس انتشار خبر کذب از سوی صهیونیستها در مورد لو رفتن عملیات پیش از انجام آن، تلاشی ناموفق برای انحراف اذهان از ضعف شدید دستگاه امنیتی و نظامی این رژیم بوده است.

حزب الله لبنان صبح روز یکشنبه(4 شهربور ماه 1403) مرحله اول پاسخ به ترور شهید فؤاد شکر فرمانده ارشد حزب الله، را با شلیک و پرتاب دست کم ۳۰۰ موشک و پهپاد از جنوب لبنان به شمال فلسطین اشغالی آغاز کرد.

به دنبال این حمله، حزب‌الله لبنان ساعات اولیه صبح یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در روز اربعین امام حسین علیه السلام سرور و سالار شهیدان، امام آزادگان و مظهر فداکاری و نوع دوستی و سربلندی و در چارچوب واکنش اولیه به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت که منجر به شهادت فرمانده جهادی فؤاد شکر رحمت الله علیه و تعدادی از مردم شریف کشور شد، مجاهدان مقاومت اسلامی با تعداد زیادی پهپاد به سمت عمق رژیم صهیونیستی و یک هدف خاص نظامی اسرائیل که متعاقباً اعلام خواهد شد، حمله هوایی را آغاز کردند. این حملات پهپادی همزمان باهدف قرار گرفتن تعدادی از پایگاه‌ها، پادگان‌ها و سامانه‌های پدافندی دشمن در شمال فلسطین اشغالی با تعداد زیادی موشک آغاز شده است.

رد ادعای رژیم صهیونیستی در باره عملیات پیش‌دستانه

سید حسن نصرالله عصریکشنبه با بیان این که در عملیات امروز بیشتر از آنچه که برنامه‌ریزی شده بود، اهداف خود را محقق کردیم، در رد ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص حمله پیش دستانه به حزب‌الله اظهار داشت: آنچه که دشمن امروز در لبنان بمباران کرد، هیچ انبار موشک بالستیک در آنها وجود نداشت. ما چندی پیش تمام دره‌ها را از موشک‌های بالستیک خالی کرده بودیم.

وی افزود: اظهارات دشمن مبنی بر هدف قرار دادن موشک‌های بالستیک که برای حمله به تل‌آویو آماده شده بودند، دروغ است. حملات اسرائیل فقط به دو سکوی پرتاب موشک اصابت کرد. در این حمله سکوهای پرتاب پهپاد مورد اصابت قرار نگرفتند.

دبیرکل حزب‌الله لنبان گفت: دشمن از صدها حمله سخن می‌گوید؛ حال آنکه فقط دو سکوی پرتاب موشک هدف قرار گرفته شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا