مذاکره بی پایان..راهکار مهم نتانیاهو برای ادامه جنگ غزه

پنج‌شنبه 8 شهريور 1403
20:01
مذاکره بی پایان..راهکار مهم نتانیاهو برای ادامه جنگ غزه مذاکره برای مذاکره به ویژگی اصلی مذاکرات آتش بس برای پایان دادن به جنگ غزه تبدیل شده است، زیرا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تعیین شروط جدید در هر دور از مذاکره و عدول از تعهدات سابقش ادامه می دهد.

العالم – فلسطین

واضح است که روش مذاکره کنونی برای پایان دادن به جنگ غزه ناتوان از تحقق توافق درباره پایان این جنگ است.

منابع فلسطینی به العربی الجدید گفتند که اگر نتانیاهو به تغییر شروط خود در هر دوره از مذاکرات ادامه دهد، توافق آتش ‌بس دور از دسترس خواهد بود زیرا هیچ فلسطینی نمی تواند شروط او را بپذیرد.

این منابع افزودند: هدف نتانیاهو تسلیم شدن کامل فلسطینیان و جلوگیری از آزادی اسرای فلسطینی است، از سوی دیگر وی بسیار خوشحال است که هیچ فشار واقعی از سوی جامعه جهانی و دوستانش به وی برای پایان دادن به جنگ وجود ندارد.

جهاد طه سخنگوی حماس نیز گفت که هدف نتانیاهو از وقت کشی در زمینه آتش بس و پایان جنگ غزه، استمرار کشتار مردم غزه و ادامه جنگ به منظور حفظ آینده سیاسی اش است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد