هلاکت 16 داعشی در استان "الانبار"

سه شنبه 13 شهريور 1403
13:20
هلاکت 16 داعشی در استان فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق امروز سه شنبه اعلام کرد "تعداد کشته شدگان گروه تروریستی داعش در عملیات سحرگاه امروز، تحت عنوان "حمله ی شیران"، که در استان الانبار در غرب این کشور انجام شده، به 16 تروریست از جمله سرکردگان آن افزایش یافته است.

العالم - عراق

این ستاد فرماندهی در بیانیه خود افزود : ساعت 4:00 صبح امروز فرود هوایی یگان ویژه با هماهنگی یگان های سازمان اطلاعات ملی عراق و با پشتیبانی نیروی هوایی و پروازی ارتش و واحدهای نگهداری در دره "الغدف" در مخفیگاه مهمی که توسط رهبران داعش استفاده می شد، 16 تن از آنان را به هلاکت رسانده اند.

بر اساس این بیانیه؛ با پیدا شدن دو جسد دیگر از این تروریست ها، مقدار بسیاری تجهیزات و سلاح نیز کشف وضبط گردیده وبر همین اساس تعداد کل هلاک شدگان این عملیات ویژه "حمله شیران" به 16 تن تروریست از جمله سرکردگان درجه اول آنها رسیده است .

در ادامه این بیانیه آمده است " در طی این حمله نیروهای ارتش عراق، سه دستگاه وانت که در مناطق جداگانه ای مورد استفاده یگان‌های داعش قرار گرفته و در آنجا پرسه می زدند مشاهده و بلافاصله توسط نیروهای هوانیروز ارتش پیگیری و آتش زده شدند وسوختند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی