گزارش العالم از تیراندازی ارتش اشغالگر به یک کودک فلسطینی

چهارشنبه 14 شهريور 1403
22:20
به گزارش العالم، یک دختربچه فلسطینی در شهرک "کفر دان" در نزدیکی جنین با شلیک نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، همزمان با تداوم حملات وحشیانه نیروهای اشغالگر به شهرها و اردوگاه‌های کرانه باختری، یک دختربچه فلسطینی به نام "لجین اسامه" در شهرک "کفر دان" در نزدیکی شهر جنین درپی اصابت گلوله‌های تک‌تیرانداز رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

خبرنگار العالم افزود که این دختربچه نه اسلحه به همراه داشت و نه در محوطه اردوگاه جنین بود بلکه ارتش اشغالگر تمام خانه‌های جنین و اردوگاه آن را به مکانی ناامن تبدیل کرده است.

"اسامه مصلح" پدر شهیده لجین به خبرنگار شبکه العالم گفت: روش کشتار نظامیان اشغالگر بسیار وحشیانه است. او مظلومانه و به ناحق شهید شد. من و دخترم در اتاق بودیم. من برای نماز رفتم و تنها لحظاتی بعد صدای اصابت گلوله به پنجره را شنیدم. فورا برگشتم که ببینم چه اتفاقی افتاده است؟ دیدم دخترم آرام روی زمین افتاده و صدایی از او شنیده نمی‌شود. دخترم به شهادت رسیده بود.

خبرنگار العالم افزود که ارتش اشغالگر از یک ساختمان مسکونی در محله جابریات مشرف به اردوگاه جنین، که پیشتر آن را به نقطه نظامی تبدیل کرده بود، عقب‌نشینی کرد. نظامیان در زمان اشغال این ساختمان یکی از خانه‌های را به اتاقی برای تداوم حملات نظامی خود تبدیل کرده و پول، اثاثیه، طلا و جواهرات را از آن‌جا به سرقت بردند.

"ليث سباعنه" دیگر شهروند غیرنظامی ساکن در اردوگاه به خبرنگار العالم گفت که نظامیان ما را از خانه بیرون آوردند، به زور ما را به خیابان فرستادند و گفتند تا 7 روز به ساختمان برنگردیم. چند روز که گذشت به خانه خود برگشتیم، متوجه شدیم که طلا و پول ما را زبوده‌اند من این‌ها برای آینده فرزندانم جمع کرده بودم اما همه آن را از ما گرفتند.

"یوآو گالانت" وزیر جنگ تصمیم گرفت حمله نظامی به اردوگاه جنین را تمدید و امکان آغاز حمله به جنوب کرانه باختری را فراهم کند. به ادعای گالانت، این تمدید بر اساس داده‌های اطلاعاتی مربوط به زیرساخت‌های مقاومت در اردوگاه بود.

هدف اصلی از گسترش این حمله نابودی ساختار مقاومت در اردوگاه جنین است که ارتش اشغالگر اسرائیل 3 سال است برای تحقق آن تلاش می‌کند. با این حال، گسترش حملات به کرانه باختری جنوبی توسط اشغالگران با ترس از گسترش مقاومت در سراسر فلسطین همراه است.

0% ...

آخرین اخبار

ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست