نخستین واکنش بنیانگذار تلگرام بعد از بازداشت در فرانسه

جمعه 16 شهريور 1403
06:35
نخستین واکنش بنیانگذار تلگرام بعد از بازداشت در فرانسه پاول دوروف بنیانگذار تلگرام که در فرانسه تحت تحقیق قرار دارد در واکنش به اقدام مقامات فرانسوی گفت: مقامات فرانسه باید در خصوص شکایت های خود با شرکت من تبادل نظر می کردند نه این که مرا بازداشت کننند.

العالم-اوروپا
دوروف بامداد جمعه از طریق حساب تلگرام خود تکذیب کرد که پیام رسان کانون آشفتگی و هرج و مرج بوده باشد.

پاول دوروف، میلیاردر روسی‌تبار و بنیان‌گذار تلگرام، پیشتر پس از فرود هواپیمای شخصی‌اش در فرودگاهی نزدیک پاریس به‌دست مقام‌های فرانسوی بازداشت شد.

پاول دوروف (Pavel Durov)، بنیان‌گذار مشهور تلگرام و ارز دیجیتال تون‌کوین (TON)، این روزها در مرکز توجهات منفی بین‌المللی قرار گرفته است. پس از دستگیری بحث‌برانگیز او در فرانسه به اتهاماتی همچون مشارکت در جرائم سایبری، قاچاق مواد مخدر و فساد مالی و سواستفاده‌ جنسی تحت تحقیق قرار دارد.

یک منبع مطلع از پرونده پاول دورف، هفتم شهریور به خبرگزاری فرانسه گفت که او در مدت بازداشت به ظن «اقدامات خشونت‌آمیز جدی» علیه یکی از فرزندانش نیز مورد بازجویی قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران