کنعانی: صادرکنندگان بمب‌های ممنوعه، حق ندارند ایران را با ادعاهای پوچ تحریم کنند

چهارشنبه 21 شهريور 1403
16:05
کنعانی: صادرکنندگان بمب‌های ممنوعه، حق ندارند ایران را با ادعاهای پوچ تحریم کنند
وزیر امور خارجه ایران از رویکرد غربی‌ها درباره ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی و تحریم ایران به بهانه‌های بی‌اساس به شدت انتقاد کرد.

العالم - ایران

"ناصر کنعانی" سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدام غربی‌ها در تقویت ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در غزه و در عین حال تحریم ایران به بهانه ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه اشاره و از آن به‌شدت انتقاد کرد.

کنعانی نوشت: ‏صادرکنندگان جنگ‌افزار، موشک و بمب‌های ممنوعه و ۲۰۰۰ پوندی به رژیم صهیونیستی که مناطق شهری، منازل و اردوگاه‌های مسکونی آوارگان فلسطینی در ‎غزه و کرانه غربی را مورد حمله قرار می‌دهد، چگونه به خود حق می‌دهند ایران را با ادعاهای پوچ و بی‌اساس فروش موشک مورد تحریم قرار دهند؟!

دیپلمات ارشد ایران در ادامه نوشت: مقامات کشورهای صادرکننده تسلیحات مرگبار به رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ‌کانادا و استرالیا به افکار عمومی جهان در خصوص تصاویر وحشتناک اردوگاه "المواصی" در ‎خان‌یونس پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی پاسخ دهند.

در پی حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به خان‌یونس در جنوب غزه، ده‌ها نفر از مردم غزه شهید و زخمی شدند

سخنگوی وزارت خارجه ایران از غربی‌ها خواست «نفاق و دروغگویی» خود را کنار بگذارند.

0% ...

آخرین اخبار

دستور جنجالی واشنگتن برای پنهان کردن واقعیت میدان در تنگه هرمز


تسلیت وزیر امور خارجه ایران به همتای اسپانیایی در پی حادثه تصادف قطار


انتقاد جان کری از اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران بر پایه فرضیات غلط


۳ کشته بر اثر برخورد ۲ بالگرد در آمریکا


پاسخ تند تهران به مقصر جلوه دادن ایران در پرونده تجاوزات آمریکا


بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند