ادعای سنتکام درباره حمله مجدد ارتش آمریکا به یمن

پنج‌شنبه 22 شهريور 1403
10:40
ادعای سنتکام درباره حمله مجدد ارتش آمریکا به یمن فرماندهی مرکزی تروریستی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام مدعی شد که به تجهیزات نظامی ارتش یمن حمله کرده است.

العالم ـ یمن

به گزارش روز پنجشنبه النشره، سنتکام در بیانیه‌ای ادعا کرد که سامانه موشکی انصارالله یمن را هدف قرار داده است.

سنتکام در بیانیه خود خاطرنشان کرد: سامانه موشکی که هدف قرار گرفت تهدیدی آشکار و نزدیک علیه نیروهای آمریکایی، نیروهای ائتلاف و کشتی های تجاری در منطقه محسوب می شد.

سنتکام در توجیه اقدامات جنگ طلبانه و نقض حاکمیت یمن ادعا کرد که این اقدامات برای محافظت از آزادی دریانوردی و ایمن‌تر کردن آب‌های بین‌المللی و امنیت نیروهای آمریکایی، ائتلاف و کشتی های تجاری انجام شد.

یمن اعلام کرده است که در راستای حمایت از مردم و مقاومت فلسطین اجازه نخواهد داد کشتی‌های صهیونیست یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها بندرهای اراضی اشغالی است، از دریای عرب و دریای سرخ عبور کنند.

نیروهای مسلح یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به باریکه غزه و کشتار مردم این منطقه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیروهای ائتلاف حامی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه