ملاقات دبیر شورای عالی امنیت ملی با همتای بلاروسی

جمعه 23 شهريور 1403
16:11
ملاقات دبیر شورای عالی امنیت ملی با همتای بلاروسی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که در سفری رسمی به مینسک سفر کرده است، امروز (جمعه) با دبیر شورای امنیت بلاروس دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران

«علی‌اکبر احمدیان» و «الکساندر ولفوویچ» در این دیدار که در محل شورای امنیت بلاروس برگزار شد، بر تقویت روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی و توسعه همکاری‌ها در حوزه صنعت، معدن و تجارت تأکید کردند.

طرفین در این دیدار همچنین بر ارتقای روابط در حوزه‌های راهبردی و همچنین همکاری‌ها در عرصه بین‌المللی و چارچوب‌هایی همچون سازمان همکاری شانگهای و بریکس تأکید کردند.

احمدیان با اشاره به نگاه مشترک 2 کشور در زمینه لزوم چندجانبه‌گرایی در نظام بین‌الملل، بر تقویت همکاری‌ها در این زمینه تأکید کرد.

دبیر شورای امنیت ملی بلاروس هم در این دیدار گفت: «تهران و مینسک در زمینه ساختن جهان چندقطبی دیدگاه یکسانی دارند.»

ولفوویچ در ادامه سیاست اصولی بلاروس را مبتنی بر پرهیز از جنگ‌طلبی و تحقق صلح در منطقه عنوان کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم