عذرخواهی نشریه یهودی به‌خاطر انتشار گزارشی درباره السنوار.. ماجرا چیست؟

شنبه 24 شهريور 1403
20:25
عذرخواهی نشریه یهودی به‌خاطر انتشار گزارشی درباره السنوار.. ماجرا چیست؟ نشریه انگلیسی "جوییش کرونیکل" به دنبال انتشار گزارش ساختگی درباره رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، از مخاطبان خود عذرخواهی کرد.

العالم- اروپا

طرح موضوع "قصد فرار یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به ایران همراه با اسرای اسرائیلی" یکی از بحث‌برانگیزترین ادعاهای "قدیمی‌ترین نشریه یهودی جهان" است که هفته گذشته مطرح شد.

روزنامه انگلیسی "گاردین" در بررسی این ادعای نشریه جوییش کرونیکل، نوشت: مقاله کرونیکل درباره قصد فرار السنوار به ایران، توسط نویسنده‌ای به نام "ایلان پری" نوشته شده است، که بررسی‌ها نشان می‌دهد اطلاعاتی که پری را به عنوان یک روزنامه‌نگار دانشگاهی و سرباز مخفی نخبه معرفی می‌کند، نادرست است.

همچنین بررسی‌های گاردین نشان داد هیچ مدرکی از سابقه‌ ایلان پری به‌عنوان روزنامه‌نگار به زبان انگلیسی یا عبری موجود نیست و فعالیت‌های او به سری مقالات "ساختگی" اخیرش در جوییش کرونیکل خلاصه می‌شود.

یکی دیگر از مقالات نوشته شده توسط ایلان پری، روایت او از نحوه ترور شهید "اسماعیل هنیه" در تهران است که اکنون این روایت زیر سوال رفته است.

در پی طرح این اتهامات علیه نشریه کرونیکل و نویسنده آن، مسئولان این نشریه یهودی روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کردند که از اتهامات مربوط به "یک روزنامه‌نگار آزاد" خود آگاه هستند و آن را بسیار جدی می‌گیرند و تحقیقات‌شان را در این زمینه آغاز کرده‌اند.

این نشریه همچنین از حذف تمام مقالاتی که قبلا توسط پری نوشته شده بود، خبر داد و اعلام کرد با بررسی کامل بیوگرافی و فعالیت‌های او، معلوم شد که پری در زمان اجرای عملیات "عنتیبی" به عنوان نیروی کماندویی خدمت می‌کرد و او همچنین به مدت ۱۲ سال در دانشگاه تل‌آویو تدریس می‌کرد.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته