کاهش 42 درصدی مهاجرت یهودیان به فلسطین اشغالی

دوشنبه 26 شهريور 1403
12:32
کاهش 42 درصدی مهاجرت یهودیان به فلسطین اشغالی بعد از عملیات "طوفان الاقصی" علیه رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر، اراضی اشغالی شاهد مهاجرت معکوس و فرار صهیونیست‌ها از بیم جان‌شان هستند.

العالم- فلسطین اشغالی

گزارش‌های رسمی صهیونیستی حاکی از افزایش تعداد صهیونیست‌هایی است که پس از حوادث هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و آغاز جنگ علیه نوار غزه، اراضی اشغالی را برای همیشه ترک کرده‌اند.

وب‌سایت عبری‌زبان "جروزالم پست" در گزارشی به پدیده کاهش مهاجرت یهودیان به فلسطین اشغالی پرداخته و نوشته است: مهاجرت به فلسطین اشغالی در هشت ماه نخست سال 2024 شاهد کاهش شدید 42 درصدی به مدت مشابه در سال 2023 بود. از ژانویه تا اوت 2024، 23183 مهاجر وارد اراضی اشغالی شده‌اند که میزان نشان‌دهنده کاهش قابل توجهی در مقایسه با 39857 مهاجری است که در مدت مشابه سال قبل وارد شده بودند.

این منبع ادامه داد که موضوع کاهش مهاجرت روز یکشنبه در جلسه کمیته مهاجرت و جذب در کنست (پارلمان اسرائیل) به ریاست "عود فورر" از حزب "اسرائیل بیتنا" مطرح شد.

بر اساس گزارش آژانس یهود، اکثریت مهاجرانی که در سال 2024 وارد شدند، 72 درصد یا 16608 نفر از کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق بودند که شامل 14514 نفر از روسیه، 693 نفر از اوکراین و 546 نفر از بلاروس بودند.

کاهش پرونده‌های مهاجرتی از آغاز جنگ

تعداد پرونده‌های مهاجرتی که طی سال جاری میلادی در سطح جهانی باز شده، نسبت به سال گذشته 19 درصد کاهش یافته است و 30763 پرونده باز شده است. در روسیه، تعداد پرونده‌های باز مهاجرتی 45 درصد کاهش یافته است و 13203 پرونده بین اکتبر 2023 تا سپتامبر 2024 به جریان افتاده است.

از سوی دیگر، مهاجرت از کشورهای غربی افزایش محسوسی داشته است. در ایالات متحده، تعداد پرونده‌های باز شده 60 درصد افزایش یافت و 6367 پرونده به جریان افتاده است. در حالی‌که فرانسه با باز شدن 5657 پرونده، افزایش چشمگیر 342 درصدی را تجربه کرد.

این عضو کنست در جلسه دیروز، از سیاست‌های مهاجرتی کابینه رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت: سیاست اعلام‌شده، تشویق مهاجرت از کشورهای غربی و در عین حال نادیده گرفتن کشورهای بعد از اتحادیه جماهیر شوروی بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا