بازداشت 88 نفر در ترکیه به اتهام همکاری با داعش

جمعه 30 شهريور 1403
14:40
بازداشت 88 نفر در ترکیه به اتهام همکاری با داعش مقامات ترکیه از بازداشت 88 نفر در یک عملیات امنیتی ضد عناصر مظنون به ارتباط با گروه تروریستی داعش خبر دادند.

العالم - ترکیه

«علی یرلی‌کایا» وزیر کشور ترکیه اعلام کرد 88 نفر در این کشور به اتهام عضویت و گرایش به سازمان تروریستی داعش بازداشت شده‌اند.

وزیر کشور ترکیه با انتشار پستی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد: دستگیری این مظنونان در چارچوب یک عملیات هماهنگ شده بین ادارات اطلاعات و سازمان مبارزه با تروریسم در اداره کل امنیت کشور صورت گرفت.

وی گفت: در این عملیات که به مدت 5 روز در 23 استان علیه سازمان تروریستی داعش انجام گرفت، 88 مظنون دستگیر شدند.

گفتنی است بازداشت این اعضا در چارچوب حملات دستگاه امنیتی ترکیه علیه اعضا و هسته‌های داعش، صورت می‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم