واکنش اتحادیه اروپا به حادثه معدن طبس

دوشنبه 2 مهر 1403
04:35
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه معدن طبس سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا درپی حادثه اندوهبار انفجار معدن در طبس و جان باختن شماری از کارگران، گفت: فکر ما با قربانیان این حادثه دلخراش و خانواده‌های آنها همراه است.

العالم-اروپا

پیتر استانو بامداد دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیر سابق)، نوشت: اتحادیه اروپا پس از وقوع انفجار در معدن زغال سنگ طبس که در آن ده‌ها کارگر جان خود را از دست داده و مجروح شدند، عملیات امداد و نجات را دنبال می‌کند.

وی افزود: فکر ما با قربانیان این حادثه دلخراش و خانواده‌های آنها همراه است.

حادثه انفجار معدن طبس ساعت ۲۱ شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به دلیل تصاعد آنی گاز متان در یکی از تونل‌های معدن زغال‌سنگ شرکت معدنجو رخ داد که در زمان حادثه ۶۹ کارگر در بلوک C و B این معدن زغال‌سنگ در طبس مشغول کار بودند.

با توجه به غلظت گاز در تونل‌ها که موجب انفجار در عمق ۲۵۰ متری به صورت ارتفاعی و ۷۰۰ متری به صورت مورب در معدن شده، امدادرسانی توسط هشت تیم تخصصی پنج نفره در حال انجام است.

اکنون ۴۰ نفر در قالب تیم‌های تخصصی در معدن طبس در حال امدادرسانی در محل حادثه هستند که تاکنون در این حادثه ۳۱ نفر جان باختند و به ۱۷ مصدوم هم با تلاش تیم‌های تخصصی امدادی نجات یافتند و احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد.

تاکنون مقام‌های شماری از کشورهای جهان با ارسال پیام‌های جداگانه، این واقعه دلخراش را تسلیت گفته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد