"فادی" چه کسی بود که حزب‌الله نام او را برای موشک‌هایش برگزید؟

دوشنبه 2 مهر 1403
09:26
از زمانی‌که حزب‌الله موشک‌های "فادی ۱" و "فادی ۲" را برای نخستین بار از آغاز نبرد طوفان الاقصی، وارد میدان نبرد با رژیم صهیونیستی کرد، این سوال با قوت مطرح می‌شود که "فادی" کیست که این موشک‌ها بدان نام نامگذاری شده‌اند.

العالم- لبنان

"فادی حسن طویل" در 10 می 1969 در منطقه غربی بیروت متولد شد و اصالتاً اهل شهر جنوبی "خربة سلم" بود.

وی در سال 1982 به صفوف مقاومت پیوست و در چندین مأموریت مقاومت از عملیات نظارتی، شناسایی گرفته تا نصب کمین تا عمق نوار اشغالی شرکت کرد.

فادی طویل در سی‌ام ماه مه 1987 در جریان سلسله عملیات "بدر الکبری"، که مقاومت اسلامی آن را علیه مواضع نظامی نیروهای اشغالگر و ارتش "آنطوان لحد" (ارتش جنوب لبنان که با ارتش اشغالگر همکاری می‌کرد) اجرا کرد به شهادت رسید و پیکر او ۹ روز بعد از شهادت، در بیروت تشییع شد.

او برادر "وسام الطویل" رهبر حزب‌الله است که در جنوب لبنان در جریان عملیات‌های حزب‌الله علیه رژیم اسرائیل، که در حمایت و پشتیبانی از مردم غزه صورت می‌گیرد به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد