زیردریایی اتمی آمریکا در بوسان کره جنوبی پهلو گرفت

دوشنبه 2 مهر 1403
13:25
زیردریایی اتمی آمریکا در بوسان کره جنوبی پهلو گرفت آمریکا در بحبوحه تنش در شبه جزیره کره اقدام به اعزام زیردریایی اتمی «یواس‌اس ورمونت» به کره جنوبی کرد و این زیردریایی در بندر «بوسان» پهلو گرفت.

العالم - آمریکا

خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: زیردریایی اتمی یواس‌اس ورمونت آمریکا پس از عملیاتی در آب های منطقه، جهت تامین موارد مورد نیاز، روز دوشنبه (امروز به وقت محلی) در بندر «بوسان» کره جنوبی در فاصله ۳۲۰ کیلومتری جنوب شرقی سئول پهلو گرفت.

یونهاپ در ادامه افزود: ورود زیردریایی اتمی آمریکا به بندر بوسان در بحبوحه تنش در شبه جزیره کره و پرتاب موشک های بالستیک کوتاه برد کره شمالی در چهارشنبه هفته گذشته (۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۳) صورت می گیرد.

به گزارش ایرنا،‌ این نخستین حضور این زیردریایی هفت هزار و ۸۰۰ تنی با پیشرانه اتمی در کره جنوبی است که نیروی دریایی آمریکا آن را در سال ۲۰۲۰ میلادی پس از گذراندن آزمون های مختلف به کار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم


اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی