درخواست‌های رسمی برای کاهش سطح دیپلماتیک آمریکا در بغداد

چهارشنبه 4 مهر 1403
17:56
درخواست‌های رسمی برای کاهش سطح دیپلماتیک آمریکا در بغداد نماینده پارلمان عراق در پاسخ به دعوت رهبر "جریان ملی شیعی، از ریاست مجلس خواستار کاهش سطح نمایندگی دیپلماتیک سفارت آمریکا در بغداد شد.

العالم – عراق

"علی سعدون اللامی" نماینده پارلمان عراق در واکنش "به حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی در قتل غیرنظامیان بی‌گناه در غزه و لبنان" خواستار کاهش سطح نمایندگی دیپلماتیک سفارت آمریکا در بغداد شد.

"مقتدا صدر" رهبر جریان ملی شیعی در عراق نیز پیشتر در واکنش به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و لبنان در سایه پشتیبانی واشنگتن، خواستار کاهش سطح نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در عراق شد.

رهبر جریان صدر تاکید کرد: ما خواستار صدور یک تصمیم پارلمانی بدون خشونت برای کاهش سطح نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در مرحله اول هستیم و اگر دولت عراق آن را اجرا نکند، پارلمان قرار است نماینده ملت عراق باشد و من آماده فراهم کردن حمایت مردمی برای چنین مصوبه‌ای هستم.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی