دفتر نتانیاهو آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد

پنج‌شنبه 5 مهر 1403
13:12
دفتر نتانیاهو آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخبار منتشر شده درباره توافق آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد و از تشدید حملات به آن کشور خبر داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش شبکه الجزیره، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای به اخبار منتشر شده درباره آتش‌بس با لبنان واکنش تکذیبی نشان داد.

در این بیانیه آمده است: اخبار مربوط به آتش‌بس (با لبنان) صحت ندارد و نخست‌وزیر به پیشنهاد آمریکا و فرانسه پاسخ نداده است.

دفتر نخست‌وزیر نتانیاهو افزود: نخست‌وزیر به ارتش، دستور تداوم جنگ در شمال (مرز لبنان) با تمام قدرت را صادر کرد و جنگ در نوار غزه نیز تا تحقق اهداف آن ادامه خواهد داشت.

«ماجد بن محمد الأنصاری» سخنگوی رسمی وزارت خارجه قطر نیز به اخبار منتشر شده درباره توافق آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و گفت: تاکنون مسیر میانجی‌گری رسمی برای آتش‌بس در لبنان وجود ندارد و ما اطلاعی از ارتباط مستقیم بین طرح پیشنهادی آتش‌بس در لبنان و غزه نداریم.

این درحالی است که پیش از این روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در خبری اعلام کرده که توافق آتش‌بس بین حزب‌الله و اسرائیل طی چند ساعت آینده اجرایی خواهد شد و دیپلماسی فشرده «پشت پرده» تاکنون تقریبا به توافق کاملی بین دو طرف رسیده است.

به دنبال انتشار این خبر نیز کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور کاهش حملات علیه لبنان را صادر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم