حمدان:‌ اشغالگران بدون حمایت آمریکا در برابر مقاومت در فلسطین و لبنان دوام نخواهند آورد

پنج‌شنبه 5 مهر 1403
21:31
حمدان:‌ اشغالگران بدون حمایت آمریکا در برابر مقاومت در فلسطین و لبنان دوام نخواهند آورد رهبر ارشد حماس در گفتگو با رسانه لبنانی در خصوص حملات اشغالگران لبنان اظهار داشت:‌ آمریکا در جنایات رژیم اشغالگر شریک است و در عین حال ادعا می‌کند که برای رسیدن به آرامش و ثبات تلاش می‌کند.

العالم - لبنان

اسامه حمدان، از رهبران ارشد حماس در گفتگو با المیادین گفت: نظام بین‌الملل به اصلاح نیاز دارد زیرا ناتوان شده است و کسانی که آن را فلج کرده‌اند باید بدانند که نظام بین‌المللی در آستانه فروپاشی است.

وی افزود:‌ نتانیاهو به دنبال آن است که جهان آنچه را که در غزه اتفاق می‌افتد، فراموش کند؛ گسترش حملات به لبنان نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی، جنایتکار است، ما در یک نبرد هستیم. تعداد شهدا و مجروحان در لبنان بر اثر حملات اشغالگران، نشان می‌دهد که دشمن یکی است.

اسامه حمدان خاطرنشان کرد که کسانی که فکر می‌کنند راه حل، عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی است، در نهایت هزینه‌ گزافی پرداخت خواهند کرد، آمریکا مسئول وقوع جنگ فراگیر در منطقه است.

رهبر ارشد حماس یادآور شد که به مبارزان مقاومت در لبنان درود می‌فرستم و می‌گویم غزه با حمایت و پشتیبانی آنها پیروز خواهد شد، رژیم اشغالگر تلاش می‌کند بر روحیه مقاومت لبنان و مردم آن تأثیر بگذارد و از تعهدات خود در برابر جامعه بین‌المللی شانه خالی کند.

وی خاطرنشان کرد که من فکر نمی‌کنم مقاومت لبنان از اقدام «اسرائیل» غافلگیر شده باشد و ما را هم نیز شگفت‌زده نکرد، آمریکا در جنایات رژیم اشغالگر شریک است و در عین حال ادعا می‌کند که برای رسیدن به آرامش و ثبات تلاش می‌کند.

اسامه حمدان یادآور شد که اشغالگران بدون حمایت آمریکا در برابر مقاومت در فلسطین و لبنان دوام نخواهند آورد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم