استتار دوربین‌های جاسوسی در چادرهای آوارگان در غزه؛ چگونه اسرائیل آنها را جاسازی کرده است؟

پنج‌شنبه 5 مهر 1403
22:50
استتار دوربین‌های جاسوسی در چادرهای آوارگان در غزه؛ چگونه اسرائیل آنها را جاسازی کرده است؟ مقاومت فلسطین در باریکه غزه گزارشی از ابزارهای جاسوسی به شکل سنگ و سایر شکل های فریبنده و روش‌های جدید جاسوسی صهیونیستی برای ردیابی رزمندگان مقاومت را منتشر کرد.

العالمفلسطین اشغالی

سایت الحارس وابسته به مقاومت فلسطین گزارش داد که دستگاه‌های جاسوسی اسرائیلی در میان چادرهای آوارگان فلسطینی به ویژه در یکی از اردوگاه های جنوب غزه کار گذاشته شده بوده است.

این دستگاههای جاسوسی توسط کوادکوپتر در زمان استراحت آوارگان که ترددی وجود ندارد، کار گذاشته شده است.

دشمن به این منظور میکروفون، باتری یا سیم کارت را در وسایل مختلف به شکلی جاسازی کرده که قابل شناسایی نباشد و پس از آن از هر مکان در جهان می توان آن را روشن و خاموش کرد و اقدام به شنود نمود.

در رژیم صهیونیستی یگان ۸۲۰۰ مسئول جاسوسی، رمزگشایی کدها و جنگ الکترونیکی است.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت