گزارش العالم از حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت + فیلم

جمعه 6 مهر 1403
21:31
رژیم صهیونیستی عصر جمعه منطقه ضاحیه جنوبی بیروت را به شدت هدف حمله قرار داد که تخریب و ویرانی گسترده ای را در پی داشت.

العالم ـ‌ لبنان

خبرنگار العالم در بیروت گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی با ۱۰ حمله هوایی، منطقه میان برج البراجنه و حاره الحریک در ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار داده است.

وی تاکید کرد که وضعیت به طوری وصف ناشدنی دهشتناک است و خودروهای متعددی برای انتقال شهدا و مجروحان به سمت مکان انفجار می روند.

بنا بر این گزارش، آتش در محل بمباران شعله ور شده و برخی ساختمان ها به کلی ویران شده و رژیم صهیونیستی جنایت بزرگ دیگری مرتکب شده است.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد که دشمن صهیونیستی ادعا کرده در این حمله مراکز مربوط به مقر فرماندهی حزب الله را هدف قرار داده است.

گفتنی است که بنا بر ادعای منابع اسرائیلی هدف از این حمله وحشیانه ترور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان بوده اما خبرگزاری رویترز به نقل از منابع نزدیک به حزب الله گزارش داد که سید حسن نصرالله در قید حیات بوده و در محل امنی قرار دارد.

بنا بر آخرین داده ها، بمباران صهیونیستی مذکور تا کنون 2 شهید و 76 مجروح بر جای گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی