رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ایران؛

احمدی مقدم: برد سلاح های حزب‌الله به هر کجا که بخواهند می‌رسد

سه شنبه 10 مهر 1403
16:00
اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ایران تاکید کرد "رژیم صهیونیستی به دلیل خساراتی که حدود یک سال در جریان تجاوزات خود به غزه متحمل شده، تلاش می کندحزب‌الله را از معادله و رویارویی خارج کند".

العالم - ایران

وی در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبری العالم افزود: رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز نتوانست معادله خود را تحمیل کند، اما این مقاومت بود که معادله خود را تحمیل کرد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ایران تصریح کرد "ارتش اشغالگر از مقاومت متحمل خسارات سنگینی خواهد شد و سلاح‌های حزب‌الله به هر کجا که اراده کند، خواهد رسید.

احمدی مقدم با تاکید بر صراحت ایران در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار داشت "ایران نمی‌تواند در برابر رژیم صهیونیستی منفعل و باقی بماند".

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو پرده از حقیقت برداشت؛ هدف، ایران و هویت ایرانی است


اخراج سخنگوی کاخ سفید پس از ۵ روز


انفجارهای پی‌درپی بامداد امروز در جنوب غرب عربستان/ آرامکو در آتش می‌سوزد


وزیر امور خارجه عازم عراق شد


انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند