وزیرخارجه لبنان: شهید نصرالله پیش از ترور با آتش‌بس موافقت کرده بود

پنج‌شنبه 12 مهر 1403
12:48
وزیرخارجه لبنان: شهید نصرالله پیش از ترور با آتش‌بس موافقت کرده بود وزیر امور خارجه لبنان اعلام کرد که دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در حالی ترور شد که با آتش‌بس ۲۱ روزه موافقت کرده بود و آمریکا و فرانسه نیز از موضع شهید "سید حسن نصرالله" آگاه بودند.

العالم - لبنان

"عبدالله بوحبیب" وزیر امور خارجه لبنان گفت که شهید سید حسن نصرالله دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان چند روز پیش از ترورشدن با برقراری آتش‌بس ۲۱ روزه موافقت کرده بود.

وزیر امور خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان پس از مشورت با حزب‌الله، آتش‌بس با "اسرائیل" را پذیرفت. نبیه بری رئیس مجلس با حزب‌الله مشورت کرد و ما این موضوع را به آمریکا و فرانسه هم اطلاع دادیم.

بوحبیب تصریح کرد: آمریکا و فرانسه به ما خبر دادند که نتانیاهو نیز با بیانیه بایدن و ماکرون موافقت کرده است. قرار بود عاموس هوکشتاین جهت گفت‌وگو پیرامون آتش‌بس به لبنان سفر کند.

وزیر امور خارجه لبنان بیان کرد: آن‌ها به ما خبر دادند که نتانیاهو با آتش‌بس موافقت کرده است از این روی ما نیز موافقت حزب‌الله را جلب کردیم. ما به کمک ایالات متحده نیاز داریم و گمان نمی‌کنم که جایگزینی وجود داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن