نبیه بری: آمریکا اراده‌ای به برقراری آتش‌بس در لبنان ندارد

دوشنبه 16 مهر 1403
16:03
نبیه بری: آمریکا اراده‌ای به برقراری آتش‌بس در لبنان ندارد رئیس پارلمان لبنان با اشاره به خلأ پرنشدنی "سید حسن نصرالله" در عرصه تحولات این کشور، تاکید کرد آمریکا برای برقراری آتش‌بس 21 روزه در لبنان جدیت و اراده لازم را ندارد.

العالم - لبنان

"نبیه بری" رئیس مجلس نمایندگان لبنان اعلام کرد واشنگتن برای اجرای فراخوان مشترک آمریکایی، فرانسوی، اروپایی و عربی به منظور برقراری آتش بس ۲۱ روزه، تلاش و کاری انجام نمی‌دهد.

نبیه بری در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه لبنانی "الجمهوریه" تاکید کرد: ما به فراخوان آتش‌بس ۲۱ روزه با هدف دستیابی به توافق نهایی و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ پایبند هستیم و معتقدیم این بیانیه بین‌المللی مبنای معتبری برای پایان دادن به تجاوزات متمادی اسرائیل علیه لبنان است.

وی تصریح کرد: پاریس و لندن به این بیانیه و فراخوان متعهد و پایبند هستند اما واشنگتن، به ظاهر با آن همراه است ولی در اصل هیچ کاری برای اجرای آن انجام نمی‌دهد و در این خصوص به اسرائیل فشار جدی وارد نمی‌کند تا به این فراخوان پایبند باشد و حملات خود را متوقف کند.

رئیس مجلس نمایندگان لبنان با اشاره به بی‌قید و‌ بندی "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: به نظر می‌رسد این شخص نتانیاهو است که به آمریکا فشار وارد می‌کند و نه برعکس، ضمن اینکه او از فرصت پیش‌آمده برای انتخابات ریاست‌جمهوری، که در آن دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای جلب رضایت اسرائیل با هم رقابت می‌کنند، به شکل کامل بهره‌برداری می‌کند و دست بر گلوی دولت این کشور گذاشته است.

نبیه بری با اشاره به اینکه موضوع آوارگان در این مرحله مهم‌ترین هم و غم اوست، افزود: ما چاره‌ای جز این گزینه و دنبال کردن همزمان تلاش‌ها در دو مسیر پیش رو نداریم به طوری که باید به مقاومت خود برای جلوگیری از اشغال سرزمین‌مان توسط دشمن ادامه دهیم و از سوی دیگر تلاش‌های دیپلماتیک را برای اجرای طرح بین‌المللی مورد توافق، دنبال کنیم.

رئیس مجلس نمایندگان لبنان در پاسخ به پرسشی درباره شهادت و خلأ سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان تصریح کرد: من هنوز توانایی صحبت درباره این موضوع را ندارم. من و سید ۳۳ سال رفیق راه بودیم و اکنون کمرم شکسته شد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر تضعیف دوگانه شیعی با شهادت نصرالله گفت: تا آنجایی که به من مربوط است به لطف خدا در سلامت به سر می‌برم اما درباره سید حسن نصر الله نیز باید بگویم او به آرزویش یعنی شهادت رسید و این بزرگترین پیروزی برای اوست.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد