اذعان رژیم صهیونیستی به تلفات نظامی‌اش در "اللبونه"

چهارشنبه 18 مهر 1403
13:26
پس از ۲۴ ساعت سانسور، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که چه اتفاقی برای نیروهایش در منطقه اللبونه در جنوب لبنان افتاده است.

العالم ـ لبنان

خبرنگار العالم در صور گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی از مجروح شدن ۱۸ تن از نیروهایش در درگیری‌های اللبونه خبر داده است.

خبرنگار العالم تاکید کرد که منطقه اللبونه لبنان دیروز شاهد شدیدترین درگیری‌ها بوده، بطوری‎‌که ارتش رژیم صهیونیستی تلاش کرد به سوی منطقه "الناقوره" و مناطق لبنانی آزاد شده حرکت کند اما در سایه مقاومت رزمندگان حزب‌الله، ارتش رژیم صهیونیستی مجبور به عقب‌نشینی شده و علاوه بر آن، نیروهایش نیز کشته و زخمی شدند.

او افزود: مقاومت لبنان نیروهای صهیونیست را درحالی‌که تلاش می کردند در نقطه اللبونه پشت مواضع یونیفل به سوی اراضی لبنان متمرکز شوند، پیش از رسیدن به این نقطه هدف قرار داد.

خبرنگار العالم به پدیده جدیدی اشاره کرد که در آن، رژیم صهیونیستی نیروهای یونیفل در جنوب لبنان (بخصوص آنها که در راه پیشروی اش قرار دارند) را با خود همراه می‌کند تا از آنها به عنوان سپری انسانی برای محافظت از خود در برابر حملات مقاومت استفاده نماید.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم