ابراز نگرانی چین از تنش‌های خاورمیانه

پنج‌شنبه 19 مهر 1403
10:45
ابراز نگرانی چین از تنش‌های خاورمیانه پکن با ابراز نگرانی عمیق از تنش‌های فزاینده در خاورمیانه بار دیگر، اتخاذ رویکردی منطقی و مسئولانه را از سوی همه طرف‌های درگیر به‌منظور جلوگیری از تشدید اختلافات و گسترش درگیری‌ها خواستار شد.

العالم - آسیا

به گزارش تارنمای وزارت امور خارجه چین، مائو نینگ سخنگوی این وزارتخانه در واکنش به تنش‌های منطقه خاورمیانه، اظهار داشت: پکن به شدت نگران وضعیت بی‌ثبات در خاورمیانه است و همچنین مخالف تشدید تنش‌ها و گسترش درگیری‌هاست.

وی با بیان اینکه پکن از همه طرف‌ها می‌خواهد که با در نظر گرفتن حفظ صلح و ثبات در منطقه، با خونسردی، عقلانیت و مسئولیت‌پذیری به مدیریت وضعیت فعلی بپردازند، افزود:‌ جامعه بین‌المللی به ویژه کشورهای بزرگ و تاثیرگذار باید در این زمینه نقشی سازنده‌ ایفا کرده و از تشدید بیشتر درگیری‌ها جلوگیری نمایند.

مائو در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه «چین» در زمینه کمک نظامی هشت میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری آمریکا به رژیم اسرائیل در نخستین سالگرد عملیات «طوفان الاقصی»، تاکید داشت: در طول یک سال حملات (رژیم) اسرائیل به باریکه غزه که به کشته شدن بیش از ۴۰ هزار نفر منجر شده که بیشترشان زن و کودک بودند، ضرورت کاهش تنش‌ها، برقراری آتش‌بس، حفاظت از غیرنظامیان و جلوگیری از بحران انسانی به یک توافق جهانی تبدیل شده است.

این دیپلمات چینی تصریح کرد: قدرت‌های بزرگ باید با رعایت اصول عادلانه و عینی، به ایفای نقش خود بپردازند و با پیروی از قوانین بین‌المللی، مسیر «آتش‌بس فوری»، «کنترل و مدیریت وضعیت» و «جلوگیری از گسترش این بحران» را هموار کنند.

مائو همچنین حمله یک هواپیمای نظامی به محل اقامت سفیر امارات در سودان را محکوم کرد و رعایت امنیت ساختمان‌های دیپلماتیک طبق مفاد کنوانسیون وین را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز