اظهارات گستاخانه سفیر آمریکا در بیروت درباره حزب‌الله

جمعه 20 مهر 1403
16:48
اظهارات گستاخانه سفیر آمریکا در بیروت درباره حزب‌الله سفیر آمریکا در بیروت در اظهاراتی گستاخانه، از نیروهای سیاسی و نمایندگان مستقل لبنان خواست تا برای دوران "پسا حزب‌الله" آماده شوند؛ زیرا کنترل آن بر دولت دیگر مجاز نیست.

العالملبنان

روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت: "لیزا جانسون" سفیر آمریکا در بیروت در دیدارهای اخیرش بایروهای سیاسی و نمایندگان مستقل لبنان خواسته است تا برای دوران "پسا حزب‌الله" آماده شوند.

جانسون ادعا کرده است: دیگر جایز نیست که حزب‌الله به کنترل دولت و نهادهای آن و همچنین گذرگاه‌های مرزی کشور ادامه دهد به‌ویژه که این حزب پس از حملاتی که علیه آن انجام شده، بسیار ضعیف شده است و رهبران آن هدف واقع شده و دبیرکل آن نیز کشته شده پس دیگر نمی‌تواند اراده خود را تحمیل کند.

وی با گستاخی بیشتری گفت: در مرحله سیاسی جدید که لبنان در آینده نزدیک شاهد آن خواهد بود دیگر حزب‌الله جایی در آن ندارد.

این روزنامه نوشت: سخنان جانسون تایید می‌کند که آمریکا خواهان آتش‌بس در لبنان نیست، بلکه به حمایت از تجاوزات اسرائیلی تا زمانی که پروژه آن در لبنان محقق شود، ادامه می‌دهد و این مساله دلیل فقدان هر گونه ابتکار دیپلماتیک در قبال لبنان از سوی آمریکا را مشخص می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم