دیدار و گفتگوی عراقچی با همتای عمانی

دوشنبه 23 مهر 1403
12:12
دیدار و گفتگوی عراقچی با همتای عمانی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مسقط به سر می‌برد، امروز (دوشنبه) با وزیر خارجه عمان دیدار رایزنی کرد.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران صبح امروز در جریان سفر به مسقط با «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار وزیران امور خارجه ایران و عمان در مورد آخرین تحولات منطقه از جمله ادامه جنگ در غزه و لبنان و همچنین تلاش برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه رایزنی و گفت‌وگو کردند.

طرفین در مورد وضعیت هشدار آمیز منطقه تبادل نظر و بر ضرورت تلاش بیشتر برای بسیج کمک های بشردوستانه بین المللی به آوارگان تاکید کردند.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک راجع به تحولات منطقه روز دوشنبه با سید بدر البوسعیدی وزیر خارجه سلطنت عمان دیدار و گفتگو کرد.

طرفین در این دیدار با ابراز خرسندی از استحکام و پایداری روابط دیرینه و دوستانه دو ملت، بر عزم دو کشور برای تقویت و توسعه مناسبات در همه حوزه‌ ها تاکید کردند.

دو وزیر همچنین بر تشدید تماس ها با دیگر طرف های منطقه ای و بین‌المللی جهت حفاظت از ثبات و امنیت منطقه و جلوگیری از گسترش ناامنی و جنگ توافق کردند.

پیشتر «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه در ادامه رایزنی‌ها با کشورهای منطقه، به عمان سفر کرد و وارد مسقط شد. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به عراق سفر کرده بود، بعد از دیدار رایزنی با مقامات بغداد، راهی مسقط شد.

به گفته بقائی، محور اصلی مذاکرات وزیر امور خارجه با مقامات ارشد عمان، بررسی تحولات منطقه و رایزنی برای توقف جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد