حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به یک کشتی در دریای عرب

شنبه 28 مهر 1403
00:07
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به یک کشتی در دریای عرب
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله پهپادی به یک کشتی در دریای عرب خبر داد.

العالم - یمن

سرتیپ «یحیی سریع» در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور، کشتی مگالوپلیس «MEGALOPOLIS» را در دریای عرب با چند پهپاد هدف قرار داده‌اند.

وی افزود: حمله به این کشتی به خاطر نقض قانون ممنوعیت رفت و آمد به بنادر فلسطین اشغالی توسط شرکت صاحب آن، صورت گرفت.

سریع گفت: شهادت یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اراده و اصرار مقاومت و همه آزادگان جهان بر ادامه مسیر آزادی و پیروزی را دوچندان خواهد کرد.

وی تاکید کرد که نیروهای مسلح یمن به حملات پهپادی و موشکی به دشمن صهیونیستی ادامه خواهند داد.

ارتش یمن طی ماه‌های گذشته و به دنبال آغاز عملیات طوفان الاقصی در غزه، در حمایت از مقاومت ملت فلسطین چند کشتی متعلق به رژیم اشغالگر قدس یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به نوار غزه و لبنان را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار مسجدی: تهدید زمینی با شکست روبه‌رو می‌شود


الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است