پزشکیان: باید تمامیت‌خواهی آمریکا را بر هم بزنیم

چهارشنبه 2 آبان 1403
18:54
پزشکیان: باید تمامیت‌خواهی آمریکا را بر هم بزنیم رئیس جمهور کشورمان گفت: تحریم آمریکا علیه ایران و روسیه و تمامیت‌خواهی او را باید بر هم بزنیم و ارتباطات سیاسی، اقتصادی ، فرهنگی و علمی داشته باشیم.

العالم - ایران

مسعود پزشکیان امروز (چهارشنبه) در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان روسیه طی دیداری دوجانبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اظهار کرد: پس از برگشت از عشق آباد بیشتر تفاهم‌ها با روسیه را دنبال کرده‌ام تا تفاهم‌نامه ها نهایی شود و امضاء کنیم. در این مسیر اگر مشکلی ایجاد شد، خودم شخصا دنبال می‌کنم، چون معتقدم روابط دو کشور راهبردی، اجتناب‌ناپذیر و برای دو کشور مفید است.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم تعاملی سازنده‌ در چارچوب بریکس داشته باشیم. تشکر می‌کنیم که با پشتیبانی شما ما عضو دائم بریکس شدیم. این روند را با قدرت ادامه می‌دهیم. مطالب مطرح شده در بریکس بسیار سازنده بود و امیدواریم این نظرات را در منطقه و کشورهای خود پیاده کنیم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: تحریم آمریکا علیه دو کشور و تمامیت‌خواهی او را باید بر هم بزنیم و ارتباطات سیاسی، اقتصادی ، فرهنگی و علمی داشته باشیم . امیدوارم به سرعت تفاهم‌نامه‌ها را امضاء کنیم. مصمم هستم خودم این تفاهم‌نامه‌ها را پیگیری کنم و در اولین فرصت این تفاهم نامه‌ها را نهایی کرده و آنها را امضاء کنیم.

پوتین نیز در این دیدار پیش از سخنان پزشکیان اظهار کرد: ما روند صعودی تعاملات دو کشور را افزایش می‌دهیم. کمیسیون دوجانبه باید فعال باشد. توسعه زیرساخت‌های ریلی در چارچوب کریدور شمال و جنوب و فاز دو وسه نیروگاه بوشهر و تجارت آزاد ایران و اوراسیا را دنبال می‌کنیم. موافقت نامه تاسیس فعالیت مراکز فرهنگی تهیه شده است. لغو روادید موجب افزایش 50 درصدی گردشگران دو کشور شده است.

رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه مواضع ایران و روسیه در مسائل منطقه ای و جهانی به هم نزدیک است، گفت: ما دنبال نظام عادلانه چند قطبی هستیم.

وی افزود: سلام من را خدمت رهبر معظم انقلاب برسانید. مواضع ایشان را ارزشمند می‌دانیم.

0% ...

آخرین اخبار

نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود


شیخ نعیم قاسم:حزب الله با الهام از مکتب امام علی (ع) در برابر صهیونیسم استوار مانده است


افشای نقش مستقیم آمریکا در تجاوزات رژیم صهیونی به لبنان


الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو