شی جینپینگ: روابط دوستانه با ایران را گسترش می‌دهیم

پنج‌شنبه 3 آبان 1403
04:09
شی جینپینگ: روابط دوستانه با ایران را گسترش می‌دهیم رئیس جمهور چین در دیدار با همتای ایرانی خود بر گسترش روابط دوستانه پکن-تهران، فارغ از شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

العالم-ایران

«شی جینپینگ» رئیس جمهور چین شامگاه چهارشنبه در دیدار با «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی خود بر گسترش روابط دوجانبه تاکید کرد.

شی در این دیدار که در حاشیه اجلاس کشورهای بریکس در روسیه انجام شد، گفت: «با وجود تغییرات بین‌المللی و منطقه‌ای به همکاری با تهران ادامه خواهیم داد.»

به نوشته خبرگزاری «شینهوا»، او توضیح داد: «از آنجایی که دگرگونی‌های جهان که در یک قرن دیده نشده بود با سرعت بیشتری در حال رخ دادن است، اهمیت راهبردی روابط چین و ایران برجسته‌تر شده است.»

رئیس جمهور چین در گفتگو با پزشکیان تصریح کرد: «آتش‌بس و پایان جنگ غزه برای کاهش تنش در منطقه ضروری است».

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد