در واکنش به حمله احتمالی گسترده از سوی غرب؛

روسیه موشک‌های اتمی‌ آزمایش کرد+ ویدیو

چهارشنبه 9 آبان 1403
11:28
روسیه موشک‌های اتمی‌ آزمایش کرد+ ویدیو
روسیه موشک‌های اتمی را از زمین، هوا و دریا و با هدف شبیه سازی یک واکنش گسترده به حمله‌ای از سوی غرب آزمایش کرد.

العالم - ایران

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه از آغاز رزمایش نیروهای بازدارنده هسته‌ای راهبُردی روسیه تحت نظارت خود خبر داد و گفت در طول این تمرینات، پرتاب موشک تمرین خواهد شد.

در پی اعلام رئیس‌جمهور روسیه، ارتش این کشور یک موشک بالستیک قاره‌پیما با قابلیت حمل کلاهک اتمی از نوع «یارس» را از سکوی پرتاب «پلستسک» در شبه جزیره کامچاتکا شلیک کرد.

موشک یارس در سال ۲۰۰۷ توسعه یافت. این یک موشک گرماهسته‌ای است که می‌تواند با چهار کلاهک که به صورت تکی برای حمله به اهداف مختلف حمله کنند، عمل کند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، ۲ زیردریایی هسته‌ای در دریای برنت واقع در شمالگان و در دریای اوخوتسک در اقیانوس آرام موشک‌های بالستیک را شلیک کردند.

همچنین بمب افکن‌های راهبردی Tu-۹۵ هم موشک‌های کروز دوربرد را شلیک کردند.

رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه هشدار داد مسکو به هرگونه حمله با قدرت هسته‌ای قاطع پاسخ می‌دهد چون امنیت روسیه امری مهم است.

پوتین افزود: «با در نظر گرفتن تنش‌های ژئوپلیتیک فزاینده و تهدیدها و خطرات جدید، برای ما مهم است که نیروهای استراتژیک مدرنی داشته باشیم که همیشه آماده نبرد باشند.»

«هانس کریستنسن» مدیر پروژه اطلاعات هسته‌ای در فدراسیون دانشمندان آمریکایی نیز گفت: «۱۰ روز پس از رزمایش اتمی آمریکا، روسیه اعلام کرد که یک حمله بزرگ اتمی را انجام می‌دهد.»

اتم۱

اتم۲

اتم۳

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان