سفرهای سریالی مقام‌های نظامی پاکستان به باکو + فیلم

چهارشنبه 9 آبان 1403
13:17
سفرهای سریالی مقام‌های نظامی پاکستان به باکو + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان در ادامه سفرهای سریالی مقام‌های نظامی این کشور به باکو، طی سفر رسمی به جمهوری آذربایجان با مقام‌های بلندپایه کشوری و لشکری باکو دیدار کرد و طرفین درباره تحولات منطقه‌ای، گسترش همکاری‌های امنیتی و دفاعی تبادل نظر کردند.‌

العالم - آسیا

به گزارش روابط عمومی ارتش پاکستان، ژنرال ساحر شمشاد میرزا طی سفر به باکو نشست‌های جداگانه‌ای با رئیس جمهوری، وزرای دفاع، امور خارجه، صنایع دفاعی و رئیس ستاد کل ارتش جمهوری آذربایجان برگزار کرد.

در بیانیه ارتش پاکستان آمده است: دو طرف با تاکید بر اهمیت روابط عمیق و تاریخی خود، موضوعات مورد علاقه از جمله تحولات امنیتی منطقه و تقویت روابط دفاعی موجود در حوزه های مختلف را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان بر اهمیت تقویت همکاری‌های نظامی با جمهوری آذربایجان و تعهد باکو و اسلام‌آباد برای صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد.

مقام‌های سیاسی و نظامی جمهوری آذربایجان نیز خواستار شناسایی فرصت‌های جدید همکاری با طرف پاکستانی به ویژه تعمیق روابط دفاعی و امنیتی شدند.

پاک

به گزارش ایرنا، اوایل مهرماه امسال ارتش پاکستان اعلام کرد که این کشور به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت همکاری‌های دفاعی با کشورهای دوست، قرارداد فروش سری سوم هواپیمای جنگنده «جی.اف-۱۷» را به جمهوری آذربایجان امضا کرده است.

بازدید رسمی رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان به باکو تنها یک ماه پس از بازدید فرمانده نیروی هوایی آن کشور از جمهوری آذربایجان انجام می شود. آبانماه سال گذشته نیز فرمانده فعلی ارتش پاکستان به جمهوری آذربایجان سفر کرد.

اسلام آباد و باکو در جریان سفر الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان به پاکستان در اواسط تیرماه امسال، ۱۵ سند همکاری در زمینه های مختلف از جمله تجارت ترانزیت، توسعه مناسبات فرهنگی و گردشگری امضا کردند.

هر دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و نیز در حوزه صنایع دفاعی با یکدیگر همکاری می‌کنند و باکو علاقه‌مند به دریافت تجهیزات نظامی از پاکستان است.

پاکستان روابط دیپلماتیک با ارمنستان ندارد و همواره از مواضع دولت جمهوری آذربایجان در بحث قره باغ حمایت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت