نبیه بری: قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تغییری نمی‌کند

پنج‌شنبه 10 آبان 1403
01:51
نبیه بری: قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تغییری نمی‌کند رئیس پارلمان لبنان در اظهاراتی تاکید کرد که قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت هیچ تغییری نمی‌کند و باید حرف به حرف اجرا شود.

العالم-لبنان

بری در گفت وگو با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت: میانجی آمریکایی نیز حرفی از قطعنامه ۱۵۵۹ و جایگزینی نیروهای خارجی به جای نیروهای یونیفل سخن به میان نیاورده است.

وی افزود: ما تلاش‌های مرتبط با برقراری آتش بس، استقرار ارتش در مرز و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت را انجام داده و با عاموس هوکشتاین فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به تفاهم رسیده‌ایم.

بری تصریح کرد: ما منتظر هستیم که هوکشتاین بر سر آنچه توافق کرده‌ایم با بنیامین نتانیاهو به تفاهم برسد و پس از توافق نیز باید تضمین‌هایی برای اجرای آن در یک مدت مشخص و مورد توافق داده شود.

وی افزود: در صورت تفاهم هوکشتاین با نتانیاهو، لبنان هر لحظه آمادگی اجرا و پایبندی به توافق را دارد.

رئیس پارلمان لبنان گفت: اکنون توپ در زمین نتانیاهو است تا ببینیم آیا آمادگی حرکت در چارچوبی که با هوکشتاین بر سر آن به توافق رسیده‌ایم را دارد یا خیر؟ و یا اینکه بار دیگر زیر توافق خواهد زد.

بری افزود: ما از میانجی آمریکایی شنیده‌ایم که نتانیاهو با این توافق موافقت کرده است و ما نیز از آن استقبال کرده و به آن پایبند خواهیم بود.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد