رسانه صهیونیستی: رصد پهپادهای حزب‌الله «چالشی بزرگ» برای نیروی هوایی اسرائیل است

پنج‌شنبه 10 آبان 1403
10:20
رسانه صهیونیستی: رصد پهپادهای حزب‌الله «چالشی بزرگ» برای نیروی هوایی اسرائیل است
یک رسانه صهیونیستی اذعان کرد که رصد پهپادهای مقاومت به چالشی بزرگ برای نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به دشواری رصد پهپادهای حزب‌الله، آن را چالشی بزرگ برای نیروی هوایی ارتش این رژیم دانست.

این رسانه صهیونیستی افزود که ارتش رژیم صهیونیستی برای رصد پهپادهای حزب‌الله نظامیانی را در نقاط دیده بانی در مرز لبنان و فلسطین اشغالی مستقر کرده است.

از سوی دیگر شبکه المیادین گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک جسم پرنده از لبنان وارد فلسطین اشغالی شد اما هنوز سقوط آن رصد نشده است و اطلاعی از موقعیت آن ندارد.

در همین رابطه شیخ نعیم قاسم دبیر کل جدید حزب‌الله شب گذشته در اولین سخنرانی خود تأکید کرد: دشمن باید بداند که بمباران روستاها و شهرهای ما هرگز باعث نمی‌شود که ما از مقاومت دست برداریم؛ مقاومت، قوی است و توانست پهپادی به اتاق نتانیاهو ارسال کند، نتانیاهو این بار نجات پیدا کرد و شاید هم اجلش هنوز نرسیده بود؛ ما ضربات دردناک به دشمن وارد می‌کنیم و پایگاه بنیامینا، حیفا، عکا و غیره را هدف قرار دادیم.

از سوی دیگر آژیرهای خطر در «کرم بن زمرا» واقع در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که با پاسخ قوی حزب الله روبه رو شده است.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همچنین به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم