گزارش العالم از حملات مجدد اشغالگران به حومه جنوبی بیروت +فیلم

جمعه 11 آبان 1403
12:14
به گزارش العالم، پس از برقراری آرامش محتاطانه در حومه جنوبی بیروت برای روزهای متوالی، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با حملات متعدد بسیاری از مناطق این حومه را هدف قرار داد.

العالم - لبنان

حسین الفوعانی خبرنگار العالم گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت‌های خود علیه لبنان، مناطقی در جنوب این کشور و ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار داد.

وی افزود که جنگنده‌ها و پهپادهای رژیم صهیونیستی، آپارتمان‌های مسکونی غیرنظامیان را در مناطق حویطه الغدیر، الکفاءات و محله حریک هدف قرار داد و هنوز دود ناشی از انفجار در تصاویر ارسالی مشاهده می‌شود.

وی توضیح داد: منطقه حویطه الغدیر که هدف قرار گرفته، تا فرودگاه بین المللی بیروت فاصله کمی دارد و نزدیک پایانه قطار واقع شده است اما پرواز هواپیماها در فرودگاه و برنامه حرکت قطارها تا این لحظه به صورت عادی برقرار است.

الفوعانی تصریح کرد: در ساعات اولیه روز جمعه ، رسانه‌های لبنانی از 14 حمله شدید جنگنده های رژیم صهیونیستی به مناطق حومه جنوبی بیروت خبر دادند

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود