جهاد اسلامی فلسطین قطع رابطه اسراییلی با آنروا را محکوم کرد

دوشنبه 14 آبان 1403
17:34
جهاد اسلامی فلسطین قطع رابطه اسراییلی با آنروا را محکوم کرد جنبش جهاد اسلامی فلسطین با انتشتار بیانیه ای تصمیم رژیم جنایتکار صهیونیستی مبنی بر قطع روابط با آنروا و ممنوعیت فعالیت آن در اراضی اشغالی فلسطین را به شدت محکوم کرد.

العالم – فلسطین

در بیانیه جها اسلامی آمده است: این تصمیم نشان دهنده هدف قرار دادن مستقیم حقوق آوارگان فلسطینی است و منجر به توقف خدمات رسانی در زمینه های آموزشی و مراقبت های بهداشتی و افزایش رنج مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری می شود و جان صدها هزار نفر از آنها را تهدید می کند.

جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: هدف از بهانه تراشی های رژیم نازیستی اسراییلی برای متوقف سازی فعالیت های آنروا حذف مساله آوارگان فلسطینی و آرمان فلسطین است.

بیانیه یادآور شد: شورای امنیت سازمان ملل متحد مسئول اتخاذ موضع قاطع و اجرای منشور ملل متحد برای اخراج رژیم اسراییلی از مجمع عمومی این سازمان به خاطر جنایت و نسل کشی علیه مردم غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم