وزرای خارجه آمریکا و فرانسه بر دستیابی به راه‌ حل دیپلماتیک در غزه و لبنان تاکید کردند

جمعه 18 آبان 1403
05:43
وزرای خارجه آمریکا و فرانسه بر دستیابی به راه‌ حل دیپلماتیک در غزه و لبنان تاکید کردند آنتونی بلینکن و ژان نوئل باروت وزرای خارجه آمریکا و فرانسه در یک گفت وگوی تلفنی بدون اشاره به جنایات وحشیانه ش در نوار غزه و لبنان بر دستیابی به یک راه‌ حل دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری‌ها در این مناطق تاکید کردند.

العالم - آمریکا
به گزارش پایگاه خبری وزارت خارجه آمریکا، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بلینکن و باروت در جریان یک تماس تلفنی در مورد اهمیت دستیابی به یک راه‌ حل دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری‌ها در لبنان که به غیرنظامیان در هر دو طرف خط آبی اجازه می‌دهد سالم به خانه‌های خود بازگردند، با یکدیگر گفت وگو کردند.

در این بیانیه آمده است: بلینکن و باروت همچنین در این تماس تلفنی در مورد لزوم پایان دادن به درگیری‌ها در غزه، بازگرداندن همه گروگان‌ها (اسرا) و افزایش کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه با هم رایزنی و بر عزم مشترک واشنگتن و پاریس برای تداوم کمک‌ها به اوکراین و حمایت از تلاش‌های این کشور برای دفاع از آزادی خود و دستیابی به پیروزی تاکید کردند.

وزیر خارجه فرانسه پیشتر نیز در بیانیه‌ای با تاکید بر مخالفت پاریس با هرگونه عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان، خواستار توقف فوری حملات تل‌آویو علیه این کشور شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا