انتقاد مقام حقوق بشری از صادرات تسلیحات مدعیان حقوق بشر به رژیم صهیونیستی

شنبه 19 آبان 1403
15:39
انتقاد مقام حقوق بشری از صادرات تسلیحات مدعیان حقوق بشر به رژیم صهیونیستی رئیس سازمان دیده‌ بان حقوق بشر گفت: کشورهایی که با وجود نقض گسترده قوانین بین المللی توسط رژیم صهیونیستی به آن تسلیحات صادر می کنند، دیگر کشورهای ستیزه جو را تشجیع می کنند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، تیرانا حسن، رئیس سازمان دیده‌ بان حقوق بشر در مصاحبه با خبرگزاری رویترز خاطرنشان کرد که کشورهایی مانند آمریکا، آلمان و انگلیس می توانند با پایان دادن به فروش تسلیحات به تل آویو بر اقدام های اسرائیل تأثیر بگذارند.

حسن گفت: هنگامی که کشورهای ناقض حقوق بشر سزای اعمال خود را نبینند، جسور شده و به اقدام های خود ادامه می دهند.

او گفت که دولت هایی که به این کشورها تسلیحات صادر می کنند، اعتبار خود را به عنوان مدافع حقوق بین الملل و حقوق بشر و همچنین اعتبار نظام بین المللی تضعیف می کنند.

حسن افزود: (ارسال تسلیحات از سوی مدعیان حقوق بشر به رژیم صهیونیستی) حائز این پیام است که این قوانین در مورد ما و متحدانمان به‌ گونه ای متفاوت از دیگران اعمال می‌ شود و این (دوگانگی) پیامدهای بسیار جدی دارد.

به گفته این مقام حقوق بشری، زمانی که کشورهای غربی خواستار پاسخگویی در مورد تهاجم روسیه به اوکراین بودند، کشورهایی مانند روسیه و چین از این تناقض بهره برداری کردند.

حسن گفت: آنها خیلی سریع به معیارهای دوگانه غرب اشاره کرده و سعی می کنند که از آن برای تضعیف نظام بین المللی استفاده کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره آثار احتمالی انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، گفت که "اطمینان اندکی" از پایبندی او به قوانین بین ‌المللی در دوران نخست ریاست‌جمهوری اش وجود داشت.

وی افزود: در برخی از اظهارنظرهای انتخاباتی شاهد تهدید به اخراج دسته جمعی میلیون‌ها نفر بوده ایم و این یک پیام بسیار نگران‌ کننده‌ است.

سازمان ملل دیروز جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم و اذعان کرد که نزدیک به ۷۰ درصد از شهدای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را زنان و کودکان فلسطینی تشکیل می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد