روزنامه یدیعوت آحارنوت از تلاش ارتش برای تغییرات ریشه‌ای در باریکه غزه خبر داد

يکشنبه 20 آبان 1403
04:03
روزنامه یدیعوت آحارنوت از تلاش ارتش برای تغییرات ریشه‌ای در باریکه غزه خبر داد روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» در گزارشی، نوشت: ارتش برای ایجاد تغییرات ریشه‌ای و عمیق در باریکه غزه تلاش می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

این روزنامه صهیونیست افزود: ارتش با ایجاد سه محور جدید قصد تقسیم باریکه غزه و ایجاد تغییرات ریشه‌ای در این منطقه دارد.

این رسانه صهیونیست ادامه داد: ارتش با ایجاد زیرساخت‌های ثابت درباریکه غزه قصد دارد حضور نظامی خود را در این منطقه دائمی کند.

این گزارش می‌افزاید: هم اکنون محور نتساریم با وجود زیرساخت‌های نظامی ثابت و بازداشتگاه‌ها و مقرهای فرماندهی به یک کانون بزرگ نظامی اسرائیلی تبدیل شده است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» ادامه داد: ارتش غیر از محور نتساریم یک محور جدید برای جدا کردن شمال باریکه غزه از باقی مناطق ایجاد کرده و برای ایجاد یک محور جدید در جنوب باریکه غزه نیز برنامه ریزی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته