اما و اگرهای تصمیم ارتش رژیم اشغالگر برای گسترش عملیات زمینی در جنوب لبنان

دوشنبه 21 آبان 1403
00:48
اما و اگرهای تصمیم ارتش رژیم اشغالگر برای گسترش عملیات زمینی در جنوب لبنان رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی با گسترش عملیات زمینی در جنوب لبنان موافقت و در عین حال اعلام کرد که اگر توافقی در مورد لبنان امضا شود با آن تعامل خواهد کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه موافقت خود را با گسترش عملیات زمینی در جنوب لبنان اعلام کرد.

همزمان سازمان رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان امنیتی اسرائیلی گزارش داد که اگر توافقی در مورد لبنان امضا شود، ارتش متناسب با اوضاع تعامل خواهد کرد.

این در حالی است که روز شنبه، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داده بود ارتش رژیم صهیونیستی با گذشت بیش از یک ماه از آغاز عملیات زمینی در جنوب لبنان، در آستانه اعلام پایان عملیات زمینی است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داده که پیشرفت واقعی در مذاکرات مربوط به محور شمالی حاصل شده است.

«هرتزی هالوی»، رئیس ستاد ارتش اشغالگر پیشتر مدعی شده بود که اکنون می‌توان به جنگ در جبهه لبنان پایان داد، زیرا «رهبران ارشد حزب‌الله حذف شده‌اند.«

رژیم صهیونیستی با هدف بازگرداندن ده‌ها هزار شهرک نشین که پس از تبادل آتش با حزب الله مجبور به ترک منطقه شده بودند، جنگ همه جانبه با حزب الله را آغاز کرد اما از دستیابی به هدف خود بازماند.

0% ...

آخرین اخبار

عزیزی: اسرائیل را کمتر از یک ساعت غیرمسکونی می‌کنیم!


چین آمریکا را به اقدام متقابل تهدیدکرد


مواضع غیرمسئولانه و متناقض اروپا در قبال تجاوز به ایران


پیش بینی شدت فعالیت سامانه بارشی در ۴ استان


نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد