سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آذربایجان به دلایل امنیتی لغو شد/ تظاهرات مقابل منزل هرتزوگ + فیلم

شنبه 26 آبان 1403
20:33
سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آذربایجان به دلایل امنیتی لغو شد/ تظاهرات مقابل منزل هرتزوگ +  فیلم روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی سفر خود به باکو پایتخت آذربایجان برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل را به دلایل امنیتی لغو کرده است.

العالم ـ‌ فلسطین اشغالی

همزمان با لغو سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آذربایجان «بنا به دلایل امنیتی»، خانواده های اسرای اسرائیلی مقابل منزل وی در تل‌آویو تظاهرات کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، اعتراضات خانواده‌های اسرای صهیونیست به عدم توافق رژیم صهیونیستی با حماس برای آزادی اسرا همچنان ادامه دارد.
تظاهراترسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که صدها شهرک‌نشین در اعتراض به سکوت «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در برابر «تخریب تبادل اسرا» و بی‌توجهی کابینه به خواسته‌ها آن‌ها، مقابل منزل هرتزوگ در تل‌آویو تظاهرات کردند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که هزاران شهرک‌نشین با برگزاری تظاهراتی در تل‌آویو خواستار تبادل اسرا شدند.

از سوی دیگر، رسانه‌های صهیونیستی از لغو سفر هرتزوگ به آذربایجان بنا به دلایل امنیتی خبر دادند.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» گزارش داد که هرتزوگ سفر خود به باکو پایتخت آذربایجان به منظور شرکت در اجلاس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل را به دلایل امنیتی لغو کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد