شهادت ۴ نفر از مسئولان رسانه‌ای حزب الله لبنان

دوشنبه 28 آبان 1403
18:35
شهادت ۴ نفر از مسئولان رسانه‌ای حزب الله لبنان روابط عمومی حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای از شهادت چهار تن از مسئولان رسانه‌ای در کنار شهید حاج محمد عفیف النابلسی خبر داد.

العالم - لبنان

در این بیانیه آمده است:

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

{مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا}

صدق الله العلي العظيم

روابط عمومی حزب الله خبر شهادت 4 تن از مسئولان عرصه اطلاع رسانی و رسانه را در کنار فرمانده شهیدشان، حاج محمد عفیف النابلسی را کرد.

اسامی چهار شهید به شر زیر است:

شهید حاج موسی حیدر متولد 1970 در شهر مرکبا

شهید حاج محمود الشرقاوی متولد 1970 در شهر ارزی

شهید هلال ترمس، متولد 1988 در شهر طلوسه

شهید حسین رمضان متولد 1992 در شهر عرمتی

در ادامه بیانیه حزب الله آمده است: این شهدا پرچمدار و حقیقت و راوی حقانیت مکتب مقاومت بودند که جان خود را بر کف گرفته و شجاعانه در میدان اطلاع رسانی و رسانه جنگیدند تا چهره واقعی تروریسم صهیونیستی را به سراسر دنیا بشناسانند. آنها مرعوب تهدیدهای دشمن نشدند و در کنار رهبر خود ایستادند تا ثابت کنند که مقاومت یک تفکر و آرمان و مکتب جاودان است. آنها در زمین گمنام و در آسمان، شناخته شده بودند.

ما اعلام می کنیم که خون پاک آنها چراغی فرا راه مقاومت و جهاد خواهد بود و رسانه های مقاومت همچنان دژی استوار در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی می ماند تا هویت واقعی و دروغ های آنها را برملا کند.

ما شهادت این عزیزان را خانواده های شریف و صبور آنها تسلیت می گوییم و از خداوند برای آنها صبر جمیل و پاداش دنیا و آخرت را می خواهیم.

خداوند شهدای ما را رحمت کند و آنها را در بهشت خود پذیرا باشد همه از خداییم و به سوی خدا باز می گردیم.

دوشنبه 18-11-2024

15 جمادى الأولى 1446 هـ

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد