عربستان: جامعه جهانی به نسل کشی صهیونیست ها در غزه پایان دهد

سه شنبه 29 آبان 1403
19:00
عربستان: جامعه جهانی به نسل کشی صهیونیست ها در غزه پایان دهد هیأت وزیران عربستان در نشست خود به ریاست «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه این کشور با محکوم کردن ادامه حملات صهیونیست‌ها به غیرنظامیان فلسطینی و نهادهای امدادرسان در باریکه غزه، از جامعه جهانی خواست به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها پایان دهد.

العالم ـ عربستان سعودی

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) امروز (سه شنبه) اعلام کرد، هیأت وزیران عربستان در نشست خود، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه تحولات در سرزمین های فلسطین اشغالی را مورد بررسی قرار داد.

هیأت وزیران عربستان در این نشست، ضمن محکومیت شدید ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و نهادهای امدادرسان، از جامعه جهانی خواست به مسئولیت‌هایش درباره نقض مکرر حقوق بشر علیه مردم مظلوم فلسطین عمل کند.

ریاض، همچنین اظهارات افراطی مسئولان رژیم صهیونیستی درباره تحمیل سلطه این رژیم اشغالگر بر کرانه باختری و گسترش شهرک‌های صهیونیست نشین در این بخش از خاک فلسطین را خطرناک دانست و ضمن محکوم کردن این اظهارات، آن را تهدید و مانعی برای برقراری صلح، امنیت و ثبات منطقه، اعلام و تاکید کرد: چنین مواضعی، نقض آشکار قوانین بین المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد است.

یادآور می شود که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه مردم مظلوم فلسطین در باریکه غزه آغاز کرده است که شمار شهدای غزه تا کنون به ۴۳ هزار و ۹۷۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۴ هزار و ۸ نفر رسید.

همچنین طی این مدت بخش اعظم منازل مسکونی و زیرساخت‌های این باریکه به شدت تخریب شده‌ و محاصره غزه از سوی این رژیم صهیونیستی شرایط رقت بار و بحرانی را در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه را به فلسطینی ها تحمیل کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد