واکنش صهیونیست ها به اروپایی ها در خصوص پذیرش تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی

جمعه 2 آذر 1403
21:36
سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیست، از رئیس رژیم اشغالگر تا نهادهای مخالف نظام سیاسی در سرزمین های اشغالی، تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی مبنی بر صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و وزیر جنگ سابق وی یواو گالانت، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در باریکه غزه را محکوم کردند.

العالم _ فلسطین اشغالی

خضر شاهین خبرنگار العالم در قدس اشغالی تاکید کرد: علیرغم موجی از اظهارات در کوچک شمردن این حکم، بازتاب این تصمیم در سطوح سیاسی و امنیتی و حتی در میان شهرک نشینان صهیونیست بسیار گسترده‌ و تکان دهنده بود.

وی افزود که مهمترین این اظهارات از سوی یایر لاپید، رهبر جنبش مخالفان جریان سیاسی حاکم مطرح شد که اعلام کرد ما این تصمیم را قویا رد می کنیم ، اما این واقعیت وجود دارد که جهان امروز «اسرائیل» را رها کرده است.

خبرنگار العالم در خصوص واکنش رژیم صهیونیستی به مواضع اروپایی ها مبنی بر استقبال از تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی، گفت: علاوه بر برگزاری نشست شب گذشته جهت ، پیگیری های جدی از سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی ؛ وزارت امور خارجه صهیونیست ها نیز بیانیه های متعددی را در محکومیت این تصمیم صادر کرد.

وی همچنین تصریح کرد کابینه رژیم صهیونیستی نیز با بررسی ابعاد تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی گفته است که اقداماتی را علیه کشورهایی که از این تصمیم استقبال کنند، اتخاذ خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است