به گزارش شبکه "العالم"

فروپاشی نظام سلامت در غزه و از بین رفتن سرپناه هزاران آواره ساکن در اردوگاه‌ها

سه شنبه 6 آذر 1403
13:24
در چهارصد و هفدهمین روز تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، صدها هزار آواره در مناطق مختلف نوار غزه با شروع فصل زمستان در شرایط سخت انسانی به سر می برند و 10 هزار چادر سرپناه آنان بر اثر بارندگی زیر آب رفته است.

العالم - فلسطین اشغالی

محمد ابو عبید، خبرنگار شبکه العالم در خان یونس در گزارشی تاکید کرد "تمامی مناطق نوار غزه از شب گذشته تاکنون، شاهد هوای سرد همراه با بارش شدید باران بوده است.

وی افزود "وضعیت آوارگان فلسطینی در عین قتل عام و آوارگی شان توسط اشغالگران صهیونیست و بسر بردن در شرایط قحطی و سرمای شدید، بسیار بدتر و سخت تر شده است.

در گزارش خبرنگار ما آمده است "سیستم بهداشت و درمان غزه به دلیل افزایش زخمی ها در نتیجه بمباران مستمر رژیم صهیونیستی، و همچنین شیوع و فراگیر شدن بیماری ها، افزایش تعداد بیماران و ناتوانی تیم های پزشکی و بهداشتی برای ارائه مراقبت های بهداشتی لازم را به آنان، دچار فروپاشی گردیده است".

پیشتر، در روز دوشنبه، دفتر رسانه های حکومتی غزه اعلام کرد که در طی سه روز گذشته حدود 10 هزار چادر سرپناه آوارگان در اثر بدی آب وهوا و امواج سهمگین دریا از بین رفته است.

این دفتر با صدور بیانیه ای، دوباره از جامعه بین‌المللی، و همه کشورهای جهان، خواست تا به شکلی فوری قبل از آنکه فرصت از دست برود، در قالب کمک های انسان دوستانه به نجات صدها هزار آواره ی غزه بشتابند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران